19 Σεπτεμβρίου 2024

Agios Dimitrios Notia News

ΝΟΤΙΑ ΝΕΑ (NEWS) & ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(ΜΠΡΑΧΑΜΙ)

Άλιμος: Σκληρή «σύγκρουση» μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Αλίμου με τα επιχειρηματικά συμφέροντα της παραλίας

Αποφασισμένος για αγώνα μέχρι τέλους, δηλώνει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης για την προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των πολιτών στο παραλιακό μέτωπο, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο αντιθεσμικό και επικίνδυνο τρόπο λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων και ζητάει από την ΕΤΑΔ να προχωρήσει στην διαχείριση του παραλιακού μετώπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου:

“Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Οι νυχτόβιοι του υποκόσμου ξήλωσαν το πανό που είχαμε βάλει στο λεωφορείο και το πέταξαν (δείτε τις φωτογραφίες 2 και 3, στην τρίτη φωτογραφία φαίνεται το πανό πεταμένο κάτω από το όχημα).
Δεν υπολόγισαν βέβαια ότι πλέον τους έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι και, καθώς είναι προβλέψιμοι, είχαμε έτοιμο καινούριο αυτοκόλλητο, μεγαλύτερο, με το οποίο ντύσαμε πλέον ολόκληρο το λεωφορείο.
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα το ξηλώσουν κι αυτό, καθώς θεωρούν την παραλία “τσιφλίκι” τους και θέλουν να επιβάλουν τον δικό τους “νόμο”. Το νόμο της νύχτας.
Γιαυτό και από βδομάδα θα είμαστε στον χώρο όλοι οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινωνίας, με περίπτερο και έντυπα, και θα ενημερώνουμε αναλυτικά τους πολίτες για όλα όσα συμβαίνουν στο παραλιακό μέτωπο.
Το πανό το γράφει και το εννοούμε:
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!”

Ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση της δημοτικής αρχής – που καταγγέλει την ΕΤΑΔ και τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ότι έχουν καταλάβει παρανόμως την παραλία – προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της δημοτικής παράταξης “Εμείς στον Άλιμο”, αλλά και κατοίκων, οι κάνουν λόγο για καταστροφή της εικόνας της παραλίας.