21 Σεπτεμβρίου 2024

Agios Dimitrios Notia News

ΝΟΤΙΑ ΝΕΑ (NEWS) & ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(ΜΠΡΑΧΑΜΙ)

Συνάντηση Μαμαλάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση – Τι συζήτησαν

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, συναντήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με στόχο την υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων για την ενίσχυση του αθλητισμού στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Το δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδικών Κατασκηνώσεων Ευάγγελος Μπούρης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κάππος.  Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μαμαλάκης παρουσίασε στον Υπουργό τις ανάγκες που υπάρχουν και τα μελλοντικά σχέδια για την αναβάθμισή των υποδομών.  Επιπλέον υπήρξε ειδική αναφορά και για έργα που μπορούν άμεσα  να χρηματοδοτηθούν.

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Υπουργός ευχαρίστησε το κ. Μαμαλάκη για τη συνεργασία και διατύπωσε τη πρόθεση του για  τη στήριξη του δήμου  σε κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών και την  ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή. Επίσης, συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και Δήμου να συνεχιστεί προκειμένου να υπάρξει χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων.

Ο κ. Μαμαλάκης με αφορμή την συνάντηση  εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική ανταπόκριση του κ. Βρούτση στα ζητήματα που συζητήθηκαν και κάλεσε το αναπληρωτή Υπουργό να επισκεφθεί το δήμο προκειμένου να δει από κοντά τις ανάγκες που υπάρχουν. Ειδικότερα δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Βρούτση για τη θετική ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του.  Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε την  υποστήριξη του Υπουργείου σε ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση του Αθλητισμού και στην αναβάθμιση των υποδομών που φιλοξενούν αθλητικές δραστηριότητες. Η συνεργασία μας βασίζεται σε σταθερές βάσεις και έχω την πεποίθηση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε να ανακοινώσουμε πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις».