20 Σεπτεμβρίου 2024

Agios Dimitrios Notia News

ΝΟΤΙΑ ΝΕΑ (NEWS) & ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(ΜΠΡΑΧΑΜΙ)

Γλυφάδα: Συνεχίζονται έως το τέλος Αυγούστου τα θαλάσσια μπάνια των μελών ΚΑΠΗ

Ύστερα από σύντομη διακοπή μίας εβδομάδας, τα μπάνια των μελών ΚΑΠΗ συνεχίζονται! Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 30 Αυγούστου ο β΄κύκλος των θαλάσσιων μπάνιων, που έχουν φέτος τη μεγαλύτερη διάρκεια από όλες τις χρονιές και πολύ μεγάλη συμμετοχή.

«Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους γονείς μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι πρωτοβουλίες αυτές γνωρίζουν τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Είναι η πρώτη χρονιά που τα μπάνια διαρκούν δύο μήνες, για να μπορέσουν όλοι να ανανεωθούν, να απολαύσουν τη θάλασσα και τις καινούργιες υποδομές, να πάρουν δυνάμεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Προσπαθούμε με όλο το προσωπικό του Δήμου μας, με τον Εντεταλμένο για τα ΚΑΠΗ δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Νικάκη και, βεβαίως, με τον Αντιδήμαρχο Πόλης και Καθημερινότητας Νίκο Τσαμπίρα που φροντίζει να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση οι εγκαταστάσεις, να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.